4 razlogi, zakaj moraš imeti doma svečo z vonjem po sivki

4 razlogi, zakaj moraš imeti doma svečo z vonjem po sivki, WICK WICK candles

Sivka je pogosto zaznana kot tisti najbolj dolgočasni vonj, ki ga imajo rade naše babice. Vendar ima v resnici ogromno koristi, ki jih pogosto spregledamo! Ima res izjemne pomirjujoče in sprostitvene lastnosti, zaradi česar je sivka popoln vonj za sprostitev po napornem dnevu in ustvarjanje mirne atmosfere v tvojem domu.

To so 4 lastnosti sivke, ki ti bodo koristile

1. Sprostitev in zmanjšanje stresa

Sivka je že dolgo znana po svojih pomirjevalnih lastnostih, njen vonj pa se pogosto uporablja v aromaterapiji za spodbujanje sprostitve in zmanjšanje občutkov stresa in tesnobe. Čudovit vonj sivke v tvojem domu ti lahko pomaga pri pomirjanju in zmanjševanju napetosti.

2. Izboljšanje spanca

Znano je, da lahko vonj sivke vpliva na kakovost spanca. Prižgi našo sivkino svečo pred spanjem, naj napolni tvoj dom s čudovito aromo. Preden zaspiš, jo ugasni in se pripravi na prijeten in trden spanec.

3. Izboljšanje razpoloženja

Sivka je pogosto povezana z občutki sreče in dobrega počutja. Pomirjujoč vonj sivke v tvojem domu ti lahko pomaga pri izboljšanju razpoloženja. Naj bo tvoje počutje pozitivno in optimistično!

4. Pozitiven učinek na telo

Nekatere študije so celo pokazale, da lahko sivka pomaga pri lajšanju glavobolov, še posebej tistih, ki so povezani s stresom ali napetostjo. Poizkusi!

Ta sveča z vonjem sivke še dodatno pomirja

4 razlogi, zakaj moraš imeti doma svečo z vonjem po sivki, WICK WICK Candles Hit the snooze

 

Najina najnovejša prasketajoča sveča Hit the snooze s pomirjujočim vonjem božanske sivke je narejena iz 100 % naravnega sojinega voska, ki je popolnoma varen za uporabo in ne vsebuje škodljivih snovi, kot na primer parafinski vosek. Da pa te ne bo pomirjal samo vonj sivke, bo sveča še pomirjujoče prasketala. Skrajni čas, da prižgeš svojo!

Prejšnji članek Naslednji članek