4 razlogi, zakaj je PRASKETANJE SVEČ izjemno pomirjujoče💆

4 razlogi, zakaj je PRASKETANJE SVEČ izjemno pomirjujoče

4 razlogi, zakaj je prasketanje sveč izjemno pomirjujoče

Vsi potrebujemo čas zase. V stresnih obdobjih, po napornem delovnem dnevu, v tistih posebnih dnevih v mesecu... takih stresnih dni kar ne zmanjka! Ampak kako ta čas zase kar se da dobro izkoristiti, da pomirimo svoje telo in duha? Marsikdo pravi, da je zanj poslušanje prasketanja lesa nadvse magično in pomirjujoče. Ampak zakaj je temu tako? Beri dalje! 

1. Udobje in toplina

Zvok prasketanja pogosto povezujemo z udobnim sedenjem pred kaminom, iz katerega se sliši zvok gorenja in prasketanja lesa. To nam lahko vzbuja povsem nostalgične občutke!

2. Povezanost z naravo

Najbolj naravni zvoki na naši zemlji so šelestenje listja, pokanje vej, hoja po kamnih... in prasketanje gorečega lesa! Marsikomu ti naravni zvoki predstavljajo pomirjanje. Pst... z našo svečo lahko zvok prasketanja pripelješ kar znotraj svojega doma!

3. Vzdušje v tvojem domu

Prijeten, utripajoč plamen svečke poskrbi za pomirjujoč ambient. Prasketanje pa je še dodaten element! Ta kombinacija je prava paša za oči in ušesa. Dodatno pa te pomirjajo tudi vonji, ki pomirjajo

4. Ritmičnost in ponavljanje

Ponavljajoč zvok prasketanja ima lahko meditativen učinek, podobno kot valovanje morja ali kapljanje dežja.

 

Poslušaj naravni zvok prasketanja kadarkoli želiš

Kako pripeljati ta naravni zvok prasketanja v svoj dom? Povsem enostavno, s svečo z naravnim in prasketajočim lesenim stenjem. Pst... najdeš jih v naši WICK WICK CANDLES spletni trgovini. Jaz si že prižigam svojo prasketajočo svečo, da si polepšam današnji dan. Preizkusi tudi ti! Odkrij vse prasketajoče sveče TUKAJ.

Previous Article